Українка розповіла про аварійну посадку літака після відпочинку в Єгипті
Україна

Українка розповіла про аварійну посадку літака після відпочинку в Єгипті

1 вересня 2021, 16:23
0
0
Сподобалось?
0

Жителька Івано-Франківська розповіла, як ледь не потрапила в авіакатастрофу через несправний літак одного із авіаперевізників.

Про це Христина Бердій написала у Фейсбуку. 

Авторка пише, що під час польоту їй раптово стало зле. Вона вирішила, що це через втому і заснула, проте їй не покращало. Через годину перебування у літаку, там ввімкнулись попереджувальні сигнали та випали кисневі маски. За словами жінки, пілот почав кричати: "Вдягайте маски, в літаку розгерметизація". 

"Літак почав різко знижуватись, ми все ближче і ближче бачили море. Кисневі маски дуже старі, тримаються на резинках, які ми ще використовували в дитинстві. Кисневі подушки на початку ще трішки роздувались і то не всі, після 30 хв. польоту я побачила, як мій чоловік почав засинати, Оскільки я лікар і знаю, як виглядає гіпоксія, ще більше запанікувала, На щастя на 3 людини було 4 маски. Я вихопила в сусіда запасну і дала чоловікові, трішки допомогло. Чую від пасажирів, що кисню вже нема", - згадує Христина Бердій. 

За словами жінки, в той момент вона попрощалась з чоловіком та почала молитись. 

"На борту 249 людей разом з дітьми і ще плюс екіпаж літака. Ніхто нічого не пояснює, починаємо з чоловіком прощатись, знову молимось. І тут чуєм дивні звуки, хтось сказав, що скинули пальне, розумієм, що все ще страшніше ніж думали. Море вже ближче і ближче, землі не бачимо. І тут чуєм від пілота, що нам дозволили аварійну посадку в Анталії", - згадує українка. 

За словами Христини Бердій, вони таки приземлились. Жінка зазначила, що в аеропорту вони пробули кілька годин, після чого авіаперевізник прислав ще один літак і українцям таки вдалось добратись додому. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися