Як у луцьких школах святкували День знань
Україна

Як у луцьких школах святкували День знань

1 вересня 2021, 16:56
0
0
Сподобалось?
0

У школах міста Луцька відбулися урочистості з нагоди Дня знань. Після літніх канікул діти знову повертаються за шкільні парти. В умовах пандемії святкування проводилися здебільшого лише для першокласників та одинадцятикласників. 

Журналісти відвідали святкові заходи у двох луцьких школах, пише "12 канал"

На подвір’ї 10 школи із самого рання лунають музика, співи та привітання.

“Попереду у вас велика, цікава шкільна дорога. Це період, коли ви будете долати вершини, коли ви будете дружити, коли ви будете підкорювати різноманітні цікавинки, якими буде наповнене ваше шкільне життя”, – привітав учнів директор школи №10 Олег Михальчук.

Окрім першачків на святкуванні ще й одинадцятикласники. Через карантинні обмеження інших учнів немає. Свято влаштували тим, для кого воно цьогоріч дійсно важливе. Привітати найменших і найстарших школярів завітав і міський голова.

“Я бажаю, щоб шкільні роки пройшли для вас цікаво, з користю. Щоб під час навчання в школі ви отримали ті знання, ті навички, ті вміння, той життєвий досвід, ту мудрість, яка допоможе вам в майбутньому реалізуватися, стати успішними”, – сказав чиновник. 

Завітали і на святкування у 22-у школу. Особливий цей день для одинадцятикласників.

“В мене такий трепет в душі був, тому що це останній раз, коли я почую дзвін дзвоника, при мені піднімуть прапор, прозвучить гімн школи. Я дуже рада, що дійшла до цього моменту, пережила багато митей в школі, і ще цілий рік, але, я думаю, він пролетить швидко”, – каже випускниця Тетяна. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися