У Польщі на смерть розбилися двоє українців
Україна

У Польщі на смерть розбилися двоє українців

16 вересня 2021, 15:04
0
0
Сподобалось?
0

У польському селі Нємглови Лодзького воєводства в аварії загинули двоє громадян України – чоловіки віком 37 та 39 років.

Аварія сталася у середу, 14 вересня, про це в коментарі Укрінформу повідомила представниця поліції міста Рава Мазовецька Малгожата Левандовська.

За її словами, це сталося після 14-ї години (за місцевим часом). На дорозі місцевого значення № 707 зіткнулися мікроавтобус Volkswagen Transporter і вантажівка Man з причепом. У результаті зіткнення на місці загинули троє чоловіків, які перебували у мікроавтобусі, зокрема 39-річний українець. Через декілька годин лікарі зафіксували смерть іншого 37-річного українця.

«Зараз триває слідство під наглядом прокуратури. Ми очікуємо на заключення експертів у справі ДТП», – повідомила Левандовська.

Вона додала, що причини аварії поки що не встановлено. Поліцейська поінформувала, що всі загиблі працювали в одній з ремонтно-будівельних фірм з Томашува-Мазовецького Лодзького воєводства.

За інформацією поліції, водій вантажівки був тверезим. На місці ДТП працювали рятувальники, дорога кілька годин була заблокована.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися