Жінка з дитиною у візочку ледве втекла: ультрас «Динамо» влаштували побоїще
Україна

Жінка з дитиною у візочку ледве втекла: ультрас «Динамо» влаштували побоїще

19 вересня 2021, 13:56
0
0
Сподобалось?
0

На трибунах НСК «Олімпійський» під час поєдинку 8-го туру чемпіонату України між «Динамо» і «Олександрією» відбулася бійка між фанатами.

Звичайні глядачі зробили зауваження ультрасам, щоб ті не палили піротехніку, адже від диму складно дихати дітям. Ультрас після зауважень перелізли огорожу та влаштували бійку: одному чоловіку навіть розбили ніс, пише УНІАН.

Втім, вчасно втрутилися працівники правоохоронних органів. Вони «загасили» конфлікт, паралельно перешкоджаючи групам людей, які намагалися перелізти через паркан з інших секторів, аби взяти участь у бійці.

«WBC ультрас Динамо» – це Ваша біда, ФК «Динамо» Київ – шакали, які кидаються на вболівальників з дітьми. А головне чому??? Через зауваження: щоб не палили фаєри, через які дітям нічим дихати....В підсумку: побиті батьки і перелякані діти, які більше на матчі улюбленого клубу ні ногою. Дякуємо, ультрас. Дякуємо НСК «Олімпійський» за нашу «безпеку», – написала у Фейсбуку після матчу одна з вболівальниць.

На відео потрапив момент, як жінка з дитячою коляскою ледве встигла втекти з місця пригоди.

Зазначимо, що з сектору ультрас «Динамо» було чутно вигуки та лайку: «А нам все по х*ю, ми їб***ті!»

Один з постраждалих глядачів дав коментар для Tribuna:

«З 4-5 осіб з нашого боку в одного перелом руки зі зміщенням і перелом носа в іншого, в інших – синяки на корпусі і ногах. Били стадом за ввічливе зауваження не палити димові шашки, тому що дітям нічим було дихати. Також штовхали жінок. Діти цілі, але перелякані і на футбол більше йти не хочуть. Їх відвела убік, а також одну з мам, яка була присутньою учора. Відносно безпеки на стадіоні, все дуже прикро – стюарди ніяк не відреагували, а поліція прибула через 7-9 хвилин».




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися