В Україні обирати номерні знаки можна буде онлайн
Україна

В Україні обирати номерні знаки можна буде онлайн

7 жовтня 2021, 10:50
0
0
Сподобалось?
0

В Україні з 5 жовтня перелік наявних державних номерних знаків – і платних, і безкоштовних, – можна вибрати онлайн без зайвих ускладнень і посередників.

Про це у Фейсбуку поінформував заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий.

«Перелік наявних державних номерних знаків (платні/безкоштовні) (із вівторка – ред.) можна вибрати на онлайн платформі без зайвих ускладнень та посередників. Обирайте щасливі або улюблені цифри та їх комбінації із задоволенням», – зазначив Драп’ятий.

За інформацією Головного сервісного центру МВС, за допомогою цього нового сервісу – «наявність номерних знаків» – можна буде дізнатися онлайн про всі доступні для закріплення номерні знаки в усіх сервісних центрах МВС і знайти серед них найкращий для свого авто.

Уточнюється, що раніше функціонував аналогічний сервіс від ГСЦ МВС, який дозволяв шукати номерні знаки лише з категорії «платних», але за допомогою цього нового сервісу відтепер у вільному доступі є абсолютно всі наявні в сервісних центрах МВС номерні знаки.

За інформацією установи, є два варіанти алгоритму пошуку вільного номерного знаку.

Якщо особа обере критерій пошуку «наявність в області», то вона зможе легко дізнатися про всі номерні знаки, наявні в сервісних центрах МВС та ЦНАПах конкретного регіону, із зазначенням їх вартості та сервісних центрів МВС, де вони є на цей час.

А вказавши у полі «Пошук» номер сервісного центру МВС, громадянин зможе побачити усі номерні знаки, наявні саме в ньому.

Як зазначається, за допомогою іншого критерію, – «числова комбінація», можна буде легко знайти омріяну комбінацію цифр номерного знаку серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАПів.

Уточнюється, що перелік наявних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу, тобто, після закріплення номерний знак не відображатиметься.

«У функціоналі номерні знаки не бронюються. Тому, збираючись до сервісного центру МВС, краще обирати декілька прийнятних варіантів комбінацій, наявних у ньому», – поінформували в установі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися