Разумкова звільнили з посади голови Верховної ради
Україна

Разумкова звільнили з посади голови Верховної ради

7 жовтня 2021, 12:29
0
0
Сподобалось?
0

Народні депутати у четвер, 7 жовтня, розглянули питання про звільнення Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради.

«За» відповідне рішення проголосували 284 нардепи. Про це повідомляє УНІАН.

Дмитро Разумков був обраний головою Верховної Ради 29 серпня 2019 року. До того він очолював політичну партію «Слуга народу». Відповідно на посаду спікера парламенту був делегований цією політсилою.

Народні депутати з фракції «Слуга народу» 2 жовтня зібрали необхідні 150 підписів для ініціювання відкликання з посади Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Це відбулося в межах дводенного виїзного засідання фракції «СН» у Трускавці. За інформацією речниці фракції «СН» Юлії Палійчук, під колективною ініціативою народних депутатів щодо відкликання Разумкова з посади спікера парламенту було зібрано 197 підписів.

4 жовтня за поданням голови парламентської фракції «Слуга народу» Давида Арахамії запущено процедуру відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

Народні депутати під час пленарного засідання 5 жовтня відсторонили голову Верховної Ради Дмитра Разумкова від ведення пленарних засідань парламенту упродовж двох днів.

Окрім цього, вони підтримали ініціативу внесення до порядку денного шостої сесії Верховної Ради питання відкликання Дмитра Разумкова з посади спікера українського парламенту. Відповідне рішення передбачає розгляд питання відкликання Разумкова з посади Голови ВР у четвер, 7 жовтня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися