Брата загиблого мера Криво Рогу знайшли мертвим
Україна

Брата загиблого мера Криво Рогу знайшли мертвим

18 жовтня 2021, 20:46
0
0
Сподобалось?
0

У Кривому Розі 18 жовтня знайшли тіло Андрія Павлова. Він був молодшим рідним братом загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Про це пише «Первый городской».

Тіло чоловіка направлять на проведення судово-медичної експертизи, яка має встановити причину смерті. Попередньо, видимих ознак насильницької смерті на тілі Андрія Павлова не виявили. Відомо, що зранку 18 жовтня брат загиблого мера був ще живий. За словами його друга, який і знайшов тіло, загиблий вранці зателефонував йому та попросив привезти воду через погане самопочуття. Коли товариш приїхав до квартири Андрія Павлова, той був мертвий.

15 серпня стало відомо про загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Його знайшли біля входу на веранду в будинку в селі Вільне Криворізького району із вогнепальним пораненням.

Правоохоронці раніше розглядали три версії загибелі Криворізького міського голови, серед яких вбивство, самогубство та необережне поводження зі зброєю. Наразі поліція спростувала версію про умисне вбивство Павлова. Розглядаються дві версії, які стосуються самогубства.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися