Відомий голлівудський актор під час зйомок застрелив  українку і поранив режисера
Україна

Відомий голлівудський актор під час зйомок застрелив українку і поранив режисера

22 жовтня 2021, 10:19
0
0
Сподобалось?
0

Голлівудський актор Алек Болдуін на зйомках фільму в Нью-Мексико вистрілив з реквізитного пістолета, який повинен був бути заряджений холостими патронами. Від пострілу померла операторка родом з України, а режисер дістав поранення.

Про це повідомляє «Громадське», з посиланням на CNBC та Deadline.

Інцидент стався на знімальному майданчику на ранчо Бонанза-Крік на південь від Санта-Фе. Там знімали художній фільм «Раст».

За даними поліції, актор вбив 42-річну Галину Гатчинс та поранив 48-річного Джоеля Совза. Операторку гелікоптером доставили до лікарні Університету Нью-Мексико, де вона і померла. Зараз правоохоронці з’ясовують обставини стрілянини. Обвинувачення поки що нікому не пред’являли. Deadline із посиланням на співрозмовника у департаменті шерифа Санта-Фе пише, що Болдвіна допитали слідчі, а потім відпустили.

Загибла Галина Гатчинс була родом з України. Вона виросла на військовій базі за Полярним колом, вивчала журналістику в Києві й кіно в Лос-Анджелесі. Певний час працювала журналісткою-розслідувачкою для британських документальних фільмів.

Операторка брала участь у зйомках кількох короткометражних фільмах. У 2019 році журнал American Cinematographer назвав Галину Гатчинс «новою зіркою» кінематографа.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися