ЗСУ знищили «Байрактаром» гармату бойовиків, через яку загинув наш військовий (відео)
Україна

ЗСУ знищили «Байрактаром» гармату бойовиків, через яку загинув наш військовий (відео)

27 жовтня 2021, 12:37
0
0
Сподобалось?
0

Вчора, за наказом Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-лейтенанта Валерія Залужного, в районі проведення Операції обʼєднаних сил вперше відбулося бойове застосування розвідувально-ударного безпілотного комплексу «Байрактар».

З 14:25 до 15:15 батарея гаубиць Д-30 російсько-терористичних військ здійснювала обстріл позицій Об’єднаних сил в районі населеного пункту Гранітне. Два військовослужбовці Збройних Сил України під час обстрілу зазнали поранення, один з них загинув. З початком обстрілу, через СММ ОБСЄ було невідкладно висунуто вимогу щодо припинення вогню, надіслано ноту дипломатичними каналами. Втім, окупанти не реагували.

З метою змушення ворога до припинення вогню, за наказом Головнокомандувача Збройних Сил України було застосовано «Байрактар». Безпілотний літальний апарат не пересікав лінії зіткнення і керованою бомбою знищив одну гармату. Точні втрати ворога невідомі, на відео видно як бойовики тікають від місця вибуху, проте після цього обстріли українських позицій припинилися.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися