У 53-роки українець освідчився коханій біля Ніагарського водоспаду
Україна

У 53-роки українець освідчився коханій біля Ніагарського водоспаду

30 жовтня 2021, 13:42
0
0
Сподобалось?
0

Подружжя українців познайомилися і закохалися один в одного вже в зрілому віці. Сергію 66, а Інні - 67, сім років тому вони прийняли рішення одружитися, і не в простому місці, а в Лас-Вегасі. 

Їм здається, що тільки в той момент вони почали насолоджуватися життям, йдеться в сюжеті програми "Твій день".

Кожен день Сергій і Ніна починають з обіймів і поцілунків. А ще кілька років тому жоден з них не вірив у те, що знайде справжнє кохання в зрілому віці. Сьогодні подружжя проживають життя в своє задоволення. Пара об'їздила всю Європу, а коли вийшли на пенсію, зайнялися тим, про що завжди мріяли: зйомками у фільмах, рекламі та кліпах. 

Сергій був одружений ще будучи студентом, і тоді розчарувався в любові, вирішивши, що підходящої для нього жінки не існує. Але, раптом, в 52 роки він зустрів свою Ніну. Жінка була на той момент вдовою, і вона написала йому в соціальних мережах.

У 2009 він зізнався їй в Парижі в любові. Ще через чотири роки було зроблено пропозицію поруч з Ніагарським водоспадом, а весілля було прийнято зіграти в Лас-Вегасі. Українських друзів без свята вони теж не залишили, і одружилися в рідних краях вдруге. 

Після того, як вони в студії зняли відео в TikTok, ведучі запитали у пари, як зберегти романтику, і бути щасливим навіть в такому пристойному віці. 

"Знаєте, я вважаю, що по-перше жінка повинна бути мудрою, поступливою. Потім, обов'язково має бути довіра, взаєморозуміння, турбота один про одного. Це все і є любов " - розповіла жінка. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися