11-річна дівчинка завагітніла від коханця матері
Україна

11-річна дівчинка завагітніла від коханця матері

20 листопада 2021, 12:00
0
0
Сподобалось?
0

«Вісник+К» писав про шокуючий факт вагітності 11-річної дівчинки із села Гать Берегівської територіальної громади. Нещодавно стало відомо, хто є батьком майбутньої дитини.

Спочатку мама дівчинки Рита розповіла поліції, що батьком дитини є якийсь 14-річний хлопець з Києва. А через декілька тижнів стала казати зовсім інше. Виявляється, три роки вона з донькою жила у Херсонській області. Поїхала туди зі співмешканцем Олександром. Поки працювала, Біанка залишалася разом з чоловіком. Рита запевняє, що не підозрювала про їхні стосунки. Але не раз хотіла піти від Олександра, бо ревнував і бив.

– Погрожував, що коли звернуся у поліцію, він разом зі своїми братами заріже мене і мою родину. Також казав, що якщо він вийде з в’язниці і Біана буде заміжня, вб’є її, – пояснила свою брехню Рита.

Жінка каже, що зараз почувається у безпеці, тому і розповіла про все.

Біанка підтвердила слова матері. Тільки от запевняла, що це вона була ініціаторкою близькості з Олександром.

– Я ж не думала, що завагітнію, – наївно пояснила. – Не хочу, щоб Саша сів у тюрму. Він мені допомагає, телефон через пошту прислав.

Олександрові 46 років. Дітей він не має, тож коли журналісти запитали у нього про Риту і Біанку, сказав, що таких не знає. За словами сусідів, жінка з дочкою жила у нього три роки. І нібито дівчинка казала, що він – страшна людина. Проте зараз стверджує, що Саша до неї був дуже добрим. Вона навіть планує назвати сина на його честь, а коли малюк підросте, віддасть його до школи. Сама ж дівчинка закінчила тільки три класи. Ледве пише та вгадує букви.

Якщо факт батьківства 46-річного Олександра підтвердиться, то чоловіка судитимуть за зґвалтування.

Наталка СЛЮСАР


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися