Українка сім місяців хворіла на коронавірус
Україна

Українка сім місяців хворіла на коронавірус

18 грудня 2021, 20:00
0
0
Сподобалось?
0

Сім з половиною місяців чернівчанка Юлія Драпата була носійкою коронавірусу. Жінка інфікувалась торік у листопаді, симптоми хвороби зникли за кілька тижнів. ПЛР-тести  робила в різних лабораторіях, але результат не змінювався.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Юлія розповіла, що інфікувалася  коронавірусом торік у листопаді, а дізналася про це випадково, коли приїхала до Німеччини на черговий курс хіміотерапії. У жінки лімфома.

"Температури не було. Зв’язалася з лікарями, вони сказали антибіотик не пити, бо температури нема, тобто просто спостерігати. За два тижні знову здали тест – він далі був позитивний", - пригадує вона.

Пізніше розвинулась пневмонія – було 15% ураження легень. Втім показів для шпиталізації не було.

Лікарі Чернівецької обласної лікарні лікували жінку стандартно, за схемою, якою лікували усіх пацієнтів. Спостерігали її кожні 3-4 дні, але весь час тест залишався позитивним.

Більше 7 місяців Юля жила з вірусом в організмі, хоч і жодних симптомів хвороби більше не мала. Результати досліджень приголомшували місцевих лікарів. Єдине запевнили, що інфікувати інших вона не може.

У Міністерстві теж пояснень не почула - зверталася і туди. Адже через тривалу присутність вірусу німецькі лікарі вагалися чи продовжувати її лікування від онкології.

Омріяний негативний тест жінка отримала тільки в червні цьогоріч. Фахівці припускають, у Юлії ця аномалія може бути пов’язана з ослабленням імунітету після протипухлинної терапії.







Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися