Четверні із Закарпаття виповнюється рочок
Україна

Четверні із Закарпаття виповнюється рочок

1 січня 2022, 15:03
0
0
Сподобалось?
0

Особливим буде цьогорічний Новий рік у родині Кушнірів із Дубового Тячівського району. Адже він перший для їхніх чотирьох діток, які народилися 5 січня, якраз напередодні Різдва.   

Молоді батьки Лариса та Іван одразу після одруження мріяли про велику родину.

– Проте думали, що дітки посипляться одне за одним, а не одразу четверо, – розповів щасливий татусь.

А мама малят Лариса зізналася: коли повідомили, що під серцем носить чотирьох діток, була шокована. Адже перше УЗД показало, що їх троє. А на другому уже стало четверо. Можна тільки уявити, що відчули у ту мить 24-річний Іван та 20-річна Лариса! Родичі аж до п’ятого місяця не вірили, що то правда. Їхні троє синочків і донечка з’явилися на світ напередодні Різдва. За статистикою, четвірня народжується раз на пів мільйона пологів. Щоб живими – ще більша рідкість. Та дітки Кушнірів під пильним наглядом лікарів набрали вагу, і вже за два місяці поїхали додому. На той момент вони вже мали імена – Олександр, Євген, Іван та Кароліна. Молодим батькам було важко, але вони впоралися. Велика родина – це дитяча мрія обох. І щоб сім’я була не така, у яких зростали вони самі. Лариса дорослішала практично сама, бо мама вийшла заміж і жила в іншому селі. Батька взагалі не знала – він покинув сім’ю, коли доньці було трохи більше року. Іван ріс з мамою і сестрою. Тато завжди був на заробітках, гостював лише на свята. З 16 років по закордонах їздив і сам хлопець. І тільки коли народилися дітки, перший рік за багато часу провів удома.

– Хочеться, щоб усі разом були. Я би хотів їх бачити кожен день. Як вони ростуть, бігають, говорять перші слова, – ділиться мріями Іван.

Молоді батьки дуже відповідально поставились до своїх нових обов’язків. Звісно, у них є надійні помічники – бабуся з дідусем. Хоча його малюки бачать рідко – бо постійно їздить на заробітки. Бабуся ж взяла на себе обов’язки по дому. Усе робить для того, аби її син з невісткою могли приділяти свій час діткам.

Батьки зізнаються, що спочатку не могли розібратися, хто є хто. Дітей навіть нумерували. Та поступово всьому навчилися. Іван вправно міняє підгузки, миє посуд, на пару з дружиною заколисує і годує діток. На вулицю виходять за схемою: мама одягає, тато носить, бабця наглядає.

І всі готують подарунки малечі на їхній перший день народження.   

Наталка СЛЮСАР


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися