Дитина 12 годин зігрівала батька, якому стало зле у лісі
Україна

Дитина 12 годин зігрівала батька, якому стало зле у лісі

1 січня 2022, 13:18
0
0
Сподобалось?
0

У Дніпропетровській області десятирічний хлопчик врятував батька. 

Дитина дванадцять годин на морозі у завірюху та під крижаним дощем зігрівала собою тата, якому стало зле у лісі.

Дитина з татом гуляли на околиці Павлограда, коли розпочалася негода. Хлопчик  встиг повідомити матері, що вони загубилися. Одразу потому розрядився телефон, а батько знепритомнів. Син намагався тягнути його на санчатах, але ті розвалилися. Тоді четвертокласник ліг на тата, шоб той не замерз. Поліція  з кінологами та волонтерами розпочали пошуки, проте сліди у лісі швидко замітала хуртовина, повідомляє ТСН.

Патрульні пішки пройшли зо п'ять кілометрів. Дивом помітили чорну пляму у заметах.

"Чоловік лежав на спині, на снігу. А хлопець лежав на ньому – груди до грудей. Він намагався його гріти. Коли ми почали хлопця підіймати і повертати до тями, він не одразу прокинувся. Нам спочатку здалося, що ми спізнилися", - розповів інспектор патрульної поліції Сергій Степаненко.

Правоохоронці зізнаються, що у темному лісі відчайдушно згадували усі медичні навички: хлопчика одягли у поліцейську куртку і почали відігрівати. Він нарешті відкрив очі.

Дитину і непритомного батька по заметах на руках винесли на дорогу, де врешті передали лікарям "швидкої". Чоловіка доправили одразу до реанімації.

Та за добу лікування у реанімації чоловік опритомнів і попросився додому. Під наглядом медиків був і Артем. Він навіть не застудився.

Подяку та подарунки від поліцейських за відчайдушні зусилля Артем отримав в лікарні. Каже  - до лісу у негоду більше ані ногою. А от навички, що рятують життя, обіцяє вивчити на відмінно.  


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися