Терористи з ДНР оголосили на Донбасі націоналізацію
Україна

Терористи з ДНР оголосили на Донбасі націоналізацію

20 травня 2014, 14:52
1
0
Сподобалось?
0

Один з лідерів терористичної організації «Донецької народної республіки» Денис Пушилін оголосив про початок націоналізації в регіоні. Про це повідомляється в Twitter «ДНР», пише «Українська правда» http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/20/7025874/.

«У зв'язку з небажанням регіональних олігархів платити податки до бюджету «ДНР» ухвалено рішення розпочати процес націоналізації", - цитують сепаратисти заяву Пушиліна. Він заявив, що Ахметов нібито пішов «проти Донбасу».

Як відомо, олігарх Рінат Ахметов закликав робітників своїх підприємств вийти на попереджувальний страйк проти сепаратизму і підкреслив, що категорично проти так званої «Донецької народної республіки». У вівторок у Донецьку та області розпочалися акції на підтримку миру.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • вадим
    вадим

    Повідомити про всіх хабарників можна тут http://www.habaram.net/ https://vk.com/habaramnet розповсюджуйте . Шановні громадяни України! Скажемо «Стоп Корупції та Несправедливості» Напишіть та надайте дані про чиновника-корупціонера чи будь - який інший факт порушення прав людини у Вашому рідному селі чи місті, об'єднуйтесь заради досягнення спільної мети-справедливої, прозорої, демократичної країни. Ти - громадянин України, Ти гідний чесного та демократичного суспільства, яке на даний час знаходиться в жахливому корумпованому стані, лише об'єднавшись суспільство зможе гідно протистояти корумпованим органам влади, які зі своєї сторони повинні сприяти розвитку суспільства, а чиновники - корупціонери діють виключно в своїх власних інтересах. Якщо, ТИ не байдужий до майбутнього своєї країни і бажаєш захищати свої інтереси та інтереси своїх близьких: Винеси на загальне обговорення корупційну діяльність свого населеного пункту! Ссылка www.habaram.net

    20 травня 2014, 23:37
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися