Аліна Паш зняла свою кандидатуру і не поїде на Євробачення
Україна

Аліна Паш зняла свою кандидатуру і не поїде на Євробачення

16 лютого 2022, 15:51
0
1
Сподобалось?
1

Аліна Паш не представлятиме Україну на Євробаченні 2022.

Про це вона написала у себе в Інстаграмі.

Співачка зняла свою кандидатуру.

«Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем Я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль. Ми зв’яжемося із Суспільним та підпишемо всі необхідні документи», — написала Аліна.

Раніше повідомляли, що у зв’язку з отриманою інформацією про можливу підробку наданої довідки про перетин державного кордону з Кримом командою Аліни Паш, Суспільний мовник звернувся до ДПСУ, аби спростувати факт підробки документа державної служби. Згодом Державна прикордонна служба України повідомила, що не створювала та не надавала документ, який Аліна Паш передала Суспільному мовнику в рамках її участі у відборі на Євробачення.

12 лютого під час фіналу національного відбору було визначено, що співачка Аліна Паш представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2022 піснею «Тіні забутих предків». Результати голосування нацвідбору залежали від голосів глядачів (50%) і журі (50%). Аліна Паш отримала 15 балів: 8 балів від журі та від 7 глядачів.

Тоді ж гурт Kalush Orchestra, який посів друге, заявив про фальсифікації під час голосування.

Разом з тим, у мережі з'явилася інформація, що співачка виступала в окупованому Криму 2015 року. Це і спричинило скандал.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися