Передплатіть рідним газету «Вісник+К» за «ковідну» тисячу
Україна

Передплатіть рідним газету «Вісник+К» за «ковідну» тисячу

19 лютого 2022, 10:00
0
0
Сподобалось?
0

Неймовірно радісну новину нещодавно почули! За «ковідну» тисячу тепер можна оплатити не тільки квитки у кінотеатри та спортзали, а й оформити передплату на улюблені газети та журнали! Тож якщо хтось не встиг ще передплатити «Вісник+К», з’явилася чудова нагода. Виписуйте наші газети та журнали за вакцинальні гроші!

Щойно ми почули цю новину, як одразу зв’язалися з начальником сектора з передплати та газетного роздробу Волинської дирекції «Укрпошта» Галиною Швабюк.

– Так, ми запрошуємо витратити 1000 гривень за вакцинацію від COVID-19 на передплату газет та журналів в «Укрпошті», – підтвердила Галина Іванівна. – Можна виписати будь-які періодичні видання, починаючи з березня цього року. Щоправда, поки лише через сервіс «Онлайн-передплата» на нашому сайті. Тож ми розуміємо, що це здебільшого зможуть зробити лише ті, хто має комп’ютери та смартфони. Але чим не привід порадувати себе, батьків, рідних та близьких і передплатити їм їхні улюблені періодичні видання.

Чесно кажучи, я одразу захопилася цією ідеєю. Це ж така чудова можливість зробити подарунок своїм батькам! Знаю, що «Вісник+К», «Між нами бабами» та «Від села до села» вони передплатили ще раніше «по старинці». Тож вирішила виписати їм наш журнал «Люди і долі». Розповідаю крок за кроком, як робила це я і як можете зробити ви. І тим самим порадувати батьків, дідусів-бабусь і просто знайомих отаким подарунком – передплатою на їхні улюблені видання.

Отож, зайдіть на сайт «Укрпошти» (https://peredplata.ukrposhta.ua/). Не важливо, з телефону чи ноутбука, я всі операції робила на звичайному комп’ютері. На головній сторінці одразу пропонується «Передплата на періодичні видання». Натискаєте віконце «Передплачуйте місцеві видання». З’явиться карта України, поділена на області. Обираєте Волинську і потрапляєте у перелік волинських видань. Зауважте, ви можете жити і в Чернігові, і у Вінниці, але саме «Вісник+К» (передплатний індекс 40258)  та «Люди і долі» (68072) ви знайдете серед волинської періодики. Вказуєте період, упродовж якого будете отримувати видання, і натискаєте «Додати у кошик». Потім «Оформити видання» і нарешті вводите дані. Спочатку того, хто робить передплату: я, як замовник, вказувала своє ім’я, прізвище, номер телефону і електронну адресу. У графі «Отримувач» вписувала прізвище мами, її мобільний телефон. У пункті «Вибір способу доставки» натиснула «За адресою» – тобто журнал мають доставити батькам додому листоноші. І врешті обираєте у кінці пункт «Оплата карткою ЄПідтримка». Коли натискаєте оплатити, вводите номер своєї віртуальної картки з «ковідною» тисячею. А далі і сама оплата. На вказаний ваш телефон прийде пароль, який потрібно буде внести у потрібну графу. І от на електронній пошті з’явиться повідомлення: «Ви успішно оплатили онлайн-замовлення на передплатну суму 130 грн». Я виписала журнал з березня і до кінця року. Готово! Самі бачите – нічого складного. Тож не бійтеся – це дуже швидко і просто за «ковідну» тисячу передплатити батькам, родичам чи друзям наші видання!

Нагадуємо, коштами за вакцинацію можна буде скористатися впродовж  чотирьох місяців з моменту зарахування їх на картку.

Мирослава КОСЬМІНА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися