На Закарпатті авто влетіло у будинок і зупинилося за пів метра від ліжок дітей
Україна

На Закарпатті авто влетіло у будинок і зупинилося за пів метра від ліжок дітей

19 лютого 2022, 12:32
0
0
Сподобалось?
0

На Закарпатті легковик на шаленій швидкості проламав стіну й опинився в кімнаті. У цей час у хаті була родина з двома дітьми, машина зупинилася за пів метра від їхніх ліжок.

Про це йдеться в сюжеті ТСН

Стіна тут повністю зруйнована, всередині усе потрощено. ДТП трапилася близько першої ночі. Родина, яка тут мешкає - батьки і двоє дітей - цієї миті спали. Автівка, проломивши стіну, зупинилася за пів метра від їхніх ліжок. Господар будинку зізнається, спершу подумав, що у будинок залетів снаряд. «Чую вибухи, все на мене звалюється. Я думав, що почалася війна. Шукаю дітей, а малий вже говорити не може… нема голоса», - зі сльозами на очах розповідає чоловік.

У його дружини травми голови і ноги. 16-річна донька отримала травму хребта, а 10-річний син від шоку на кілька годин втратив мову.
Очевидці стверджують, що 26-річний водій у момент аварії був настільки п’яним, що ледь тримався на ногах. Слова свідків підтверджує поліція. Рівень алкоголю у крові кермувальника у 7,5 разів перевищував норму. У ДТП чоловік травмував голову, але залишився при тямі й сьогодні вже навіть встиг відвідати потерпілих. Обіцяв відшкодувати всі збитки.

На водія  відкрили одразу два провадження: за порушення правил дорожнього руху та кермування у нетверезому стані.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися