У жодному місті України не висить російський прапор
Україна

У жодному місті України не висить російський прапор

26 лютого 2022, 21:33
0
0
Сподобалось?
0

Над жодним українським містом не майорить російський прапор - жодне місто не здане. За останніми даними, понад тисячу російських солдатів убито, ще 2,5 тисячі - отримали поранення.

Російська армія взяла оперативну паузу, бо зазнає величезних втрат, намагаючись атакувати українські позиції. Про це у вечірньому брифінгу в суботу, 26 лютого, заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович на брифінгу.

- У противника оперативна пауза, але вона взята ним не добровільно, а завдяки величезним втратам, які вони зазнали, намагаючись атакувати позиції захисників України. Вони зазнають величезних втрат. Ми збили їм темпи, зараз вони не рухаються у бік Києва, бо їм дуже боляче та гірко, - сказав представник влади.

Та додав: російські військові масово здаються в полон. Втрати противника - понад тисячу вбитих і близько 2,5 тисяч поранених.

Ситуація на даний час: тримається Чернігів, Суми повністю під контролем України, там Збройні сили та місцеві жителі самоорганізувалися та тримають оборону, роблять вилазки убік противника, палять їм тил і бензовози. Харків тримається і показує блискучі результати своєї роботи. Під Маріуполь вирушає тактична група РФ із Мелітополя. Наші знають про цю проблему та гідно зустрічатимуть ворога. 

53% призовників із Криму повтікали і ховаються - відмовляються брати участь у бойових діях в Україні. Проблема на напрямку Енергодар-Запоріжжя, туди висувається передовий підрозділ ворога, але ми знаємо це і нікуди вони не пройдуть. Херсон тримають ЗСУ та завдають втрат противнику.

«Не рой другому яму, сам туда попадешь», - відома російська приказка якраз описує ситуацію, - узагальнив Арестович.


    Хочете дізнаватися про головні події першими?
    Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

    Читайте також

    Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

    Ваш коментар

    Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
    Реєстрація Вхід
    Забули пароль?
    Реєстрація Вхід
    На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
    Реєстрація Вхід
    Зареєструватися