Медведчук втік з-під домашнього арешту
Україна

Медведчук втік з-під домашнього арешту

27 лютого 2022, 16:38
0
-1
Сподобалось?
-1

Віктор Медведчук втік із-під домашнього арешту, повідомляє ZN.UA. Незабаром підтвердив цю інформацію радник голови МВС Антон Геращенко.

За даними джерел видання, учора Генпрокоратура доручила Нацполіції перевірити наявність Віктора Медведчука за адресою, де він перебуває під домашнім арештом.

Нацполіція виконала доручення: Медведчука на місці не було.

Достовірність цієї інформації DT.UA неофіційно підтвердив один із непрофільних заступників генпрокурора. Оскільки він не має процесуального відношення до справи Медведчука, він відмовився дати офіційний коментар.

Телефони генпрокурора Ірини Венедіктової не відповідають. Проте журналісти написали їй письмові звернення із проханням підтвердити інформацію офіційно.

«Перевірив. Підтверджую. Медведчук втік із-під домашнього арешту. Коли переможемо, знайдемо того суддю, який ухвалив зняти з нього браслет і ТРО Києва поговорить з ним...До речі, Медведчук – точно знав, що буде повномасштабне вторгнення, і тому Оксана Марченко поспішно втекла з України через Білорусь», – написав Антон Геращенко у себе у Telegram.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися