Настоятельниця жіночого монастиря на Волині просить Путіна зупинити війну
Україна

Настоятельниця жіночого монастиря на Волині просить Путіна зупинити війну

6 березня 2022, 09:55
0
1
Сподобалось?
1

Ігуменя Святогірського Успенського Зимненського ставропігійного жіночого монастиря УПЦ МП Стефана записала відеозвернення до президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Спершу вона звернулася до українців із закликом гуртуватися на захист нашої землі. Також вона наголосила, що обитель молиться за наших воїнів.

«Дорогі брати і сестри, дорогі наші українці! На нашу землю прийшла біда, велика біда. Зі сторони Росії прийшла війна, яка принесла на нашу землю сльози, кров і смерть. І це дуже-дуже страшно. Гинуть і діти, і гинуть люди. Ніхто не має забрати життя у людини, крім Бога. Бог дарував життя і Бог має право забрати… Єдність – це сила нашої держави. Ми, сестри Зимненського монастиря, сердечно молимося, щоб це страшне лихо чимскоріше закінчилося і наступив благодатний мир. Нехай береже Господь всіх наших воїнів, щоб вони всі прийшли в свої домівки живими і здоровими», – йдеться у зверненні.

Наостанок Стефана звернулася до Путіна.

«Я звертаюся особисто до президента Російської Федерації. Володимир Володимирович, будь ласка, просимо вас, зупиніть цю війну, щоб запанував мир і щоб не гинули ні ваші, ні наші діти», – сказала Стефана.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися