Стало відомо про ще трьох загиблих волинян
Україна

Стало відомо про ще трьох загиблих волинян

7 березня 2022, 12:32
0
0
Сподобалось?
0

Волинь продовжує нести втрати у війні з російськими окупантами. Наразі відомо про ще трьох загиблих волинян.

У боях за вільну Україну поліг комендант студентського гуртожитку і викладач дисципліни Захист Вітчизни Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А.Ю. Кримського Волинської обласної ради Віталій Власенко. Він був прикордонником до роботи в коледжі, за місяць до початку війни повернувся до війська. Він учив студентів бути сміливими та мужніми, любити свою Батьківщину, бути готовими віддати життя за спокій українського народу. Такими виховав і своїх синів. Таким був сам, з перших днів перебуваючи в найгарячіших місцях боротьби за перемогу добра над злом, за спокій своїх вихованців, колег, друзів, родини.

Також війна забрала життя голови ВГО «Молодий Народний Рух» на Волині Іван Антонюк із села Купичів Турійської територіальної громади. Він на війні з 2015 року. Ще тоді пішов на фронт добровольцем.

Раніше від ворожої кулі російського агресора на житомирській землі загинув Богдан Чекеренда, 1972 року народження. Богдан Володимирович – багаторічний сільський голова Покащева, що нині в Олицькій громаді. Був директором комунального підприємства при Олицькій селищній раді, депутатом Олицької селищної ради. Похований 4 березня.

Факт загибелі воїнів підтвердили у Волинській обласній військовій адміністрації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися