Російський пропагандист Соловйов заговорив про загибель Росії через війну в Україні (відео)
Україна

Російський пропагандист Соловйов заговорив про загибель Росії через війну в Україні (відео)

9 березня 2022, 07:45
0
1
Сподобалось?
1

В ефірі пропагандистської російської передачі «Соловйов Live», яка транслювалася на YouTube, пригнічений ведучий Володимир Соловйов і «військовий експерт» Яків Кедмі раптом заговорили про катастрофу, яка неминуча для Росії через війну в Україні.

Кедмі заявив, що операцію не потрібно було починати. Він акцентував на продемонстрованій нездатності РФ досягти поставлених цілей. Мовляв,  російські військові за майже два тижні «жодного міста не взяли, ні в одному місті не змінилася влада».

Соловйов своєю чергою, реагуючи на репліки співрозмовника про неуспішність «спецоперації», заявив, що програш буде коштувати Росії загибелі.

«Очевидно, що ми все одно вважаємося виплодком пекла. А що б не було нас будуть ненавидіти, Захід ненавидітиме довго. А війну не виграти і не завершити із заявленими цілями, ми просто не можемо. Тому що це призведе інакше до загибелі самої Росії», - сказав він.

Також, за підсумками почутого, Соловйов звернувся до співрозмовника: "Настрій і без того паршивий, а ти ще песимізму наганяєш".

Відзначимо, що й на інших пропагандистських ток-шоу у Росії зникла риторика урапатріотизму, натомість там проглядається розгубленість. Попри «історичні екскурси» Путіна «експерти» вже визнають існування української нації. Шалений опір Українців став шоком для ворога.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися