На заводі у Донецьку спалюють тіла росіян
Україна

На заводі у Донецьку спалюють тіла росіян

16 березня 2022, 17:49
0
1
Сподобалось?
1

Окупанти не виплачують компенсацій за вбитих мобілізованих із ЛНР, ДНР і спалюють тіла росіян.

Про це на сторінці у Фейсбуку повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

У тимчасово окупованому Луганську відкрито пункт видавання тіл загиблих «мобілізованих» жителів окупованих територій в магазині «Копійка». Видаванням тіл опікується так звана поліція російської окупаційної армії. При цьому з документів родичам загиблих видають тільки свідоцтво про смерть і дозвіл на поховання. Жодних документів про те, де, як і за яких обставин вони загинули, немає.

Родичам пояснюють, що жодних виплат за смерть мобілізованих з ЛНР і ДНР не передбачено навіть за наявності російського паспорта. Одночасно родичам офіційно загиблих росіян обіцяно виплату в розмірі 12 мільйонів рублів. Таке ставлення викликає обурення серед місцевого населення, але «поліція» окупантів не зважає на ці настрої.

На тимчасово окупованих територіях Донецької області триває примусовий набір до складу 1-го армійського корпусу окупантів. Переважну частину «новобранців» відправляють у найгарячіші точки без відповідної підготовки. Здебільшого їх використовують на передовій для розчищення перешкод і риття окопів. Відзначають вкрай низький рівень забезпечення та брак їжі. Втрати серед «новобранців» сягають 70-80%.

Щоб приховати реальну кількість загиблих, окупанти використовують Донецький металургійний комбінат для спалення трупів місцевих «новобранців» і добровольців, які прибули з Росії. Точна кількість спалених невідома.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися