ЗСУ знищили командний пункт армії РФ та самого командувача
Україна

ЗСУ знищили командний пункт армії РФ та самого командувача

18 березня 2022, 18:58
0
0
Сподобалось?
0

Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович повідомив, що ЗСУ завдали удару по аеродрому в Чорнобаївці Херсонської області, який російські військові використовують як свій командний пункт і місце збору літаків.

"Аеродром у Чорнобаївці – це Херсонська область – який росіяни використовують під свій командний пункт і місце збору літаків, знову порадував нас результатом. Збройні Сили України знову завдали удари по аеропорту Чорнобаївки і, за попередніми даними, знищили передовий командний пункт 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу Російської Федерації", – розповів радник голови ОП.

"Це якраз напрямок, який відповідав за ОРДЛО ­– створення і постачання збройних сил так званих "ДНР" і "ЛНР", які насправді були воєнною машиною РФ і зараз гинуть у зіткненнях із нашими військовими на сході України", – додав Арестович.

"За попередними даними, командувач цієї армії загинув. Можливо, не лише він, а ще декілька генералів. Інформація уточнюється", – повідомив радник голови президентського офісу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися