Відомий український виконавець вступив до лав ЗСУ
Україна

Відомий український виконавець вступив до лав ЗСУ

22 березня 2022, 19:51
0
2
Сподобалось?
2

Соліст гурту The Коля, Коля Серга, майже одразу ж як почалася війна, вступив до лав Збройних сил України.

В ефірі телемарафону артист розповів, що спочатку намагався надавати психологічну допомогу людям, які її потребували. Та через два дні співак зрозумів, що не може сидіти просто так та вступив до лав ЗСУ.

"Ми з моїм скрипачем їхали на концерт до Миколаєва 23 лютого. Виїхали пізно ввечері, були деякі труднощі. Тому ми не доїхали до Миколаєва та залишилися в Одесі. Орендували номер в готелі. Ми о другій ночі заселилися, а о п’ятій ранку розпочалися дзвінки від моїх друзів та близьких, які інформували про те, що розпочалася війна. Майже два дні я заспокоював людей, а потім я зрозумів, що я не можу так сидіти тут, і я зателефонував знайомому та сказав, що я хочу піти служити, і мій скрипач сказав, що також хоче. Ми сіли до авто, приїхали та більше не поверталися", - розповів виконавець.

До слова, співак не лише захищає Одеську область від окупантів, а й підіймає бойовий дух місцевим та воїнам. Коли у нього є вільний час, він дає концерти.

"Ми служимо, а вдень у нас є декілька годин вільного часу, і ми в цей час граємо концерти, аби підтримати людей", - додав Серга.

До речі, Коля вже й встиг випустити нову пісню, а точніше переспівати на новий лад трек "В Одессе вы обычный поц", в якій він присоромив Путіна. Зокрема, у композиції є такі рядки: "А в Одессе вы обычный поц", "А мы его на дно опустим", "Вам всё равно в аду гореть".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися