Медики-добровольці виносять на собі жителів Ірпеня
Україна

Медики-добровольці виносять на собі жителів Ірпеня

23 березня 2022, 21:33
0
1
Сподобалось?
1

Окупанти продовжують рівняти із землею Ірпінь. Вогняним залізяччям поливають житлові квартали і вдень і вночі. В місті досі залишаються цивільні, яких щодня під обстрілами евакуйовують військові, поліцейські, волонтери і навіть медики-добровольці.

Про це йдеться в ТСН.

Ранкова нарада медиків-добровольців починається по військовому, пів години достатньо, аби вирішити всі оперативні питання. Бригади - готові виїжджати до Ірпінського фронту.

Лікар на псевдо Корса родом зі Львова, але давно мешкає на мальовничій Корсиці. З початком російського вторгнення - одразу повернувся на Батьківщину, рятувати українців. Його допомога потрібна на окраїні Ірпеня, де перевалочний пункт для евакуйованих і поранених. Карети швидких майже не стоять на місці, одна за одною зриваються до палаючого міста.

Зараз швидкі окрім безпосередньо медичної місії виконують ще й евакуаційну роль, забирають людей, яким вдалося вирватися з Ірпіня, з епіцентру бойових дій.

З пекла, влаштованого російськими загарбниками, людей вивозять десятками. Всі вони - літні, ті хто корінням приріс до своєї землі і до останнього не хотів виїжджати. Своїм рятувальникам містяни дякують зі сльозами, адже людей медики інколи навіть виносять на собі.

Багато ірпінчан вивозять з собою домашніх улюбленців. Тут постійно - крутиться не менше десятка хвостатих, але жодного гавкоту чи нявчання. Тварини - перелякані не менше за людей.

Під час одного з рейсів разом з біженцями правоохоронці вивезли і мародерів.

Евакуйованим надають першу допомогу, на місці - є їжа і вода. Далі біженців садять в автобус, який вивезе їх в безпеку. Спочатку до Києва, а далі - хто куди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися