Збитий російський пілот застрелив цивільного українця уже після катапультування
Україна

Збитий російський пілот застрелив цивільного українця уже після катапультування

26 березня 2022, 01:32
0
0
Сподобалось?
0

Майор Олександр Красноярцев (начальник повітряно-вогневої тактичної підготовки в/ч 86789) на своєму Су-34 завдав бомбових ударів по українських містах. 5 березня його літак збили поблизу Чернігова, а сам пілот потрапив у полон.
У полоненого взяли велике інтервʼю.

Красноярцев розповів, як бомбив один з аеродромів поблизу Києва та завдавав удару по дорозі поблизу Чернігова. Про те, що бʼє по цивільних обʼєктах, клянеться, не знав. Також офіцер зізнався, що вбив цивільного, рятуючись від полону.

Уже підбитий літак росіянина розтрощив приватні будинки на Чернігівщині, Красноярцев катапультувався і приземлився на дах однієї з хат. Навколо зібралися люди й кричали: «Росіянин, виходь!». Красноярцев сховався у сусідньому дворі у сараї.

«За мною побіг чоловік, намагався мене наздогнати. Не знаю, з вилами чи ще з чимось. Я застосував зброю. Ті дії, які до автоматизму, що треба відстрілюватись, бігти, ховатися. Такий стан. Потім докоряв собі неодноразово», – розповів Красноярцев.

За словами полоненого російського пілота, у цивільного він вистрілив декілька разів з пістолета «Макарова». Бачив, як той падає, а пізніше дізнався, що чоловік помер.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися