В Італії співмешканець спалив 23-річну українку, яка рятувалась з донькою від війни
Україна

В Італії співмешканець спалив 23-річну українку, яка рятувалась з донькою від війни

26 березня 2022, 13:03
0
0
Сподобалось?
0

В Італії співмешканець жорстоко вбив молоду українку, яка приїхала туди з маленькою донькою ховатися від війни.

Хлопець влаштував пожежу в квартирі, де жила 23-річна дівчина з дитиною, і кинув їх там удвох. Малу дивом врятувала сусідка, а мама не вижила, пише "Обозреватель".

Особисте життя не складалося

10 березня в невеликій квартирі Неаполя в районі ринку під час пожежі загинула 23-річна Анастасія Бондаренко з Хмельницького. Молода мама приїхала туди 1 березня разом з 5-річною донькою рятуватися від війни.

Як розповіла знайома дівчини, Анастасія зустрічалася з молодим чоловіком, 26-річним Дмитром Трембачем, який жив у Києві. Хлопець давно їздив на заробітки в Європу, займався будівництвом, у нього був непоганий дохід.

У самої Анастасії особисте життя не складалася.

"Вона виросла в дуже простій бідній родині. Рано вийшла заміж, її чоловік виявився з багатої сім'ї. Здавалося б, Настя виграла в лотерею. Але не тут-то було. Чоловік її бив, а свекруха, м'яко кажучи, недолюблювала. Вона постійно чіплялася до неї, то їй духи її не подобалися, то ще щось. Вони розлучилися з першим чоловіком, Настя з донькою пішли", - каже знайома.

Новий коханий і переїзд в Італію

Через деякий час Настя зустріла Дмитра, він був на три роки її старший. Стала їздити до нього в Київ. Говорила, що він хороший, водив її в ресторани, робив подарунки.

Хоча ще одна подруга дівчини розповіла, що Дмитро нікому не подобався.

"Він був не зовсім адекватний. Ніколи не забуду, як одного разу ми сиділи в ресторані, Настя вирішила вийти покурити, взяла сигарету. А цей Діма не хотів, щоб вона курила. Так він сигарету об неї загасив", - згадує подруга.

Влітку минулого року у Дмитра виникли проблеми з правоохоронцями. Він опинився в розшуку через наркотики. "Настя дала йому всі свої заощадження для того, щоб він поїхав до Італії. І вона вирішила теж їхати з ним. Я дізналася про це вже в останній момент, коли вони мало не сідали в автобус. Вона так його рятувала, Бо закохалася. Вони поїхали, а повернулися вже в листопаді", – каже подруга.

Коли 24 лютого почалася війна, Настя вирішила їхати до Дмитра в Італію, перечекати там війну. І взяла дочку з собою.

Молоді люди орендували кімнату в будинку, по сусідству жили такі ж заробітчани і мігранти.

Також подруга згадує, що 8 березня розмовляла з Настею по телефону: "я запитала як у неї справи. Вона не могла відверто говорити, тому що він був у будинку, він не любив, щоб вона зі мною спілкувалася, тому що я на неї впливала. Вона сказала коротко: "та не дуже, не так як хотілося".

Хотіла піти

Як розповідали на суді в Італії, коли вибирали запобіжний захід для Дмитра, Анастасія хотіла від нього піти. Причиною були його ревнощі і жорсткий характер. Він також бив Анастасію і був незадоволений, що вона приїхала до Італії.

Настя була в душі, коли Дмитро розлив на підлозі в невеликій кухні бензин і підпалив приміщення. Вийшло так, що маленька дочка Українки опинилася в одній стороні квартири, а Настя була заблокована у ванній. Між ними швидко виросла стіна диму і вогню.

На суді донька розповіла, що вона першою помітила вогонь. Діма в цей час сидів в іншій кімнаті з планшетом і був спокійний. Він не допомагав їм з мамою рятуватися. Дівчинка молила про допомогу, але він пішов. Дівчинка кинулася кликати на допомогу сусідів.

Одна з сусідок почула її. Жінка забрала дівчинку, але дістатися до Насті вже не могла.

Дмитро також написав повідомлення мамі Насті. "Стерво, тепер ти їх довго не почуєш". Мама питала, що з дочкою. Потім він надіслав друге смс:"я спалив Анастасію, можеш купити квіти на похорон".

Мама Анастасії намагалася зв'язатися з донькою і онукою, але безрезультатно. Наступного дня бабуся Дмитра повідомила їй про пожежу в квартирі і загибель Насті. Вона запевняла, що в момент пожежі його в будинку не було, він був десь в іншому місці. Запевняла, що Настя з Дімою були щасливі, і він готовий повіситися через смерть коханої.

Тоді мама Насті зібралася і поїхала до Італії. Там вона звернулася в поліцію і показала смс, які він їй надсилав перед загибеллю дочки.

Дмитра затримали - він збирався виїхати до Києва

Спочатку поліція думала, що стався нещасний випадок, коротке замикання. Але тепер історія повернулася по-іншому. Дмитро намагався вивернутися. Він говорив, що його не було в квартирі, потім повідомляв, що це зробив інший українець, який нібито був коханцем загиблої.

Але мобільний телефон видав Його, та й сусіди сказали, що він був у квартирі в той день. Донька Насті на суді дала свідчення. Вона також розповіла, що мама часто плакала, бо Діма її бив. Дмитра Трембача італійський суд взяв під арешт.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися