Затримали зрадника, який корегував ракетний обстріл Львова
Україна

Затримали зрадника, який корегував ракетний обстріл Львова

27 березня 2022, 00:06
0
0
Сподобалось?
0

Затримала коректувальника вогню, який знімав момент польоту ракети і потрапляння її у ціль по об'єктах критичної інфраструктури Львова.

Про це повідомляють в патрульній поліції Львівської області.

"Патрульні, коли прямували на місце потрапляння ракет, виявили чоловіка, який знімав момент польоту ракети і потрапляння її у ціль. Також у нього в планшеті виявили фотографії усіх блокпостів області. Цю інформацію він надіслав на два російських номери", - йдеться в повідомленні.

Також патрульні за добу затримали у місті ще одного диверсанта. Він фіксував пересування ЗСУ та надсилав інформацію ворогу.
"Патрульні зупинили підозрілий автомобіль. Під час перевірки документів та телефону водія, поліцейські виявили відео та фото пересування наших військових. Також він мав фото паспортів чоловіків з Луганською реєстрацією та чимало контактів з російськими номерами", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у суботу, 26 березня було два влучання по об'єктах критичної інфраструктури - по нафтобазі у самому місті Львові, по житловому кварталу, по об'єкту оборонної інфраструктури та по заводу, який також розташований у житловому масиві.






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися