Окупанти залишають ЧАЕС
Україна

Окупанти залишають ЧАЕС

31 березня 2022, 19:50
0
0
Сподобалось?
0

Окупанти, які захопили Чорнобильську АЕС та інші об‘єкти у Зоні відчуження, двома колонами вирушили в бік українського кордону з Білоруссю.

Про це повідомляє НАЕК «Енергоатом» у Телеграмі.

«Підтвердилася інформація, що окупанти, які захопили Чорнобильську АЕС та інші об‘єкти у Зоні відчуження, двома колонами вирушили в бік українського кордону з республікою білорусь», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на станції ще залишається невелика кількість загарбників.

За даними НАЕК, формується для руху в бік Білорусі ще й колона військових РФ, які тримали в облозі місто-супутник ЧАЕС Славутич.

Крім того, в Енергоатомі зазначають, що підтвердилася й інформація про фортифікаційні споруди, окопи, які російські військові будували просто в Рудому лісі – найзабрудненішому в усій Зоні відчуження.

«Тож не дивно, що окупанти отримали значні дози опромінювання й запанікували за перших ознак хвороби. А проявилася вона дуже швидко. Відтак серед військових почав назрівати майже бунт, і вони почали збиратися звідти», – зазначають у компанії.

Остаточно підтверджуючи наміри покинути ЧАЕС, окупанти склали і підписали «Акт приёма и передачи охраны Чернобыльской атомной электростанции», в якому засвідчено, що «претензий со стороны администрации охраняемого объекта в отношении войск национальной гвардии Российской Федерации не имеется».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися