Жахи звільненої Київщини: закатовані родини, розстріл перед втечею і голі зґвалтовані жіночі тіла (18+)
Україна

Жахи звільненої Київщини: закатовані родини, розстріл перед втечею і голі зґвалтовані жіночі тіла (18+)

3 квітня 2022, 06:53
0
-5
Сподобалось?
-5

Радісну звістку про звільнення усіх територій Київської області швидко затьмарили ті картини, які відкрилися на вулицях визволених містечок. Разом з окупацією російська армія принесла справжній геноцид українців. Ми спробували обʼєднати і систематизувати інформацію, яка доступна наразі з відкритих джерел. Одразу зазначимо, що перегляд контенту не рекомендується слабкодухим. Водночас бачити це потрібно, щоб розуміти з ким ми маємо справу.

Найбільш шокуючі кадри, які облетіли усі світові ЗМІ, стосуються Бучі. На вулицях міста нарахували близько 300 трупів цивільних. У багатьох тіл руки або ноги зв’язані та є сліди пострілу у потилицю. Одна з вулиць буквально всіяна тілами вздовж проїжджої частини. Ймовірно тут, тікаючи, російські військові просто розстріляли усіх перехожих, які трапилися їм на шляху. Хтось загинув під парканом будинку, хтось біля робочого місця, а хтось просто їхав на велосипеді. Серед загиблих в абсолютній більшості чоловіки. Це схоже на зменшену копію Сребрениці (інцидент під час війний у Боснії та Герцеговині, під час якого боснійські серби винищили усе чоловіче населення міста).

Після звільнення Київщини від окупантів були знайдені тіла старости села Мотижин Ольги Сухенко та її чоловіка Ігоря Сухенка й сина Олександра, яких росіяни викрали 23 березня

Пані Ольгу з сином виявили у братській могилі разом з кількома іншими тілами. Загалом тут землею присипали двох жінок та чотирьох чоловіків. Руки у них були звʼязані, людец вбили пострілами у потилицю. Труп Ігоря Сухенка зі слідами катувань знайшли у каналізаційному колодязі.

Це жертви військових злочинців в Ірпіні.

На трасі за 20 кілометрів від Києва знайдені тіла повністю голі тіла жінок. Окупанти їх загорнули в килим. Їх спеціально поклали на шини й намагалися підпалити, ймовірно щоб знищити докази зґвалтувань.

Світ нарешті має зупинити нацистську Росію, яка почала вирішувати які народи правильні, а які треба стерти з лиця землі, інакше це зло масштабується і може поширитися на всю планету.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися