У Львові в кабінеті мера одружилися військовий та волонтерка
Україна

У Львові в кабінеті мера одружилися військовий та волонтерка

3 квітня 2022, 15:14
0
0
Сподобалось?
0

2 квітня у львівській Ратуші одружилися військовий та засновник волонтерського руху "Допоможи фронту" Богдан Масляк та волонтерка Галина Мороз. Аби зробити пропозицію, військовослужбовець повернувся на кілька днів з-під Маріуполя. 

Про це повідомяють у пресслужбі Львівської міської ради.

Організувати освідчення та одруження чоловіку допомогли побратими, спільні друзі та працівники мерії. Про приїзд майбутнього чоловіка до Львова Галина не знала. Її запросили у Ратушу, щоб обговорити волонтерські питання. На зустрічі була присутня і працівниця РАЦСу, тож, після освідчення, шлюб пари зареєстрували.

Як розповіли Богдан та Галина, вони познайомилися на Майдані 8 років тому і відтоді разом. Чоловік робив пропозицію коханій тричі, але щоразу вона відповідала: "Поки ти не зробиш це правильно, я не погоджуюсь". Коли почалась війна, в одному з перших боїв, Богдан зрозумів, що такої нагоди може більше і не бути.

"І вже тоді, понад місяць тому, я прийняв рішення, що як тільки буде нагода, я вирвусь, щоб це зробити. Ще тоді я не знав, як це має виглядати, як зробити це незвично. Думаю, все вдалося", — каже Богдан Масляк.

Через кілька днів Богдан повернеться на фронт, а Галина буде й надалі волонтерити у Львові.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися