СБУ захопила на окупованій території проросійського колаборанта
Україна

СБУ захопила на окупованій території проросійського колаборанта

3 квітня 2022, 19:19
0
1
Сподобалось?
1

Вашій увазі – чергова підбірка спецоперацій СБУ за останні дні.

На Херсонщині українська спецслужба встановила колаборанта, який допомагав загарбникам викрадати українських патріотів на тимчасово окупованій території. Також зрадник брав участь у катуванні незаконно затриманих місцевих жителів. Під час спецоперації співробітники СБУ вивезли зловмисника на підконтрольну українській владі територію.

У Львівській області контррозвідники СБУ затримали ще одного ворожого агента, який збирав розвідувальну інформацію на території західної України. Він тривалий час проживав в ОРДЛО, де був завербований представниками спецслужб РФ. За їхнім завданням після повномасштабного вторгнення прибув на Львівщину для підривної роботи.

На Донеччині викрито мешканця Першотравневого, який постачав розвідку російської артилерії даними про позиції та переміщення підрозділів ЗСУ. За даними слідства, агент передавав інформацію через свою близьку родичку, яка проживає у тимчасово окупованому Донецьку, а також через учасницю терористичного угруповання так званої «ДНР».

На Рівненщині за матеріалами СБУ до 13 років ув’язнення засуджено агента ФСБ. Встановлено, що за завданням своїх кураторів, він збирав розвіддані щодо дислокації українських військових. Також зрадник займався підготовкою диверсії на одному з об’єктів критичної інфраструктури регіону. Співробітники СБУ затримали диверсанта під час спроби виконання ворожих вказівок.

Також спецслужба відкрила кримінальне провадження проти керівника слідчого комітету РФ Бастрикіна, який намагається незаконно поширювати юрисдикцію цього федерального органу рашистів на тимчасово окупованій території України.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися