За Україну загинув ультрас ФК «Волинь»
Україна

За Україну загинув ультрас ФК «Волинь»

8 квітня 2022, 12:46
0
-2
Сподобалось?
-2

Під час звільнення Київщини загинув лучанин Андрій Романов. Він був активним учасником фан-руху ФК «Волинь», відвідував фанатський сектор та був серед виїзного активу луцьких ультрас.

На війну Андрій пішов у складі добровольчого формування «Сонечко», бійці якого виконували розвідувальні та штурмові завдання.  

Ось як розповіли про останній бій Романова побратими: «Це був його перший дводобовий виїзд в якості командира підрозділу. Його група атакувала окупантів у районі села Забуччя на Київщині. Ворог відступив у напрямку Рубежівки. У звільненому селі добровольці вивісили український прапор і стали чекати Збройні сили України, аби зачистити населений пункт. Усі змучені та розслаблені чекали підходу своїх. На дорозі показалися два танка. Спершу їх прийняли за свої, і це була помилка. Ворожий танк прямою наводкою вдарив по наших хлопцях. Кілька з них загинули, серед них був і Андрій Романов, ще кілька отримали важкі поранення».

Попрощатись з Андрієм можна сьогодні протягом дня у будинку Панахиди. Також рідні кличуть усіх лучан провести Героя в останню путь, зі всіма почестями, на центральній площі міста 9 квітня.

Андрій Романов, перед тим як відправлятися на війну, заповів, що, у разі загибелі, його тіло має бути кремоване, а прах розвіяний.

В Андрія Романова залишились дружина та троє маленьких дітей.

Картка для допомоги сім’ї: 5363 5420 1727 8988 Приват (Анна Романова).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися