«Погнался за большими бабками, как придурок», – окупант пояснює чому опинився в Україні
Україна

«Погнался за большими бабками, как придурок», – окупант пояснює чому опинився в Україні

5 квітня 2022, 14:36
0
-1
Сподобалось?
-1

Про те, як «одна із найсильніших армій світу» поступово перетворилася в збіговисько мародерів, вбивць і ґвалтівників – на відео СБУ розповідають полонені російські окупанти.

Один контрактник говорить, що перед його батальйоном ставилося завдання за 5 днів дістатися з Білорусі до Києва та захопити в столиці 3 мости. Натомість, щоб вижити, він здався у полон після 40 днів поневірянь.

Каже, що не маючи досягнень на полі бою, його колеги «відривалися» на безчинствах і мародерстві. Зізнається, що бачив, як вони крали техніку, надувні човни, коштовності.

Відчуття непотрібності не покидає і полоненого фельдшера: «Оказывал медпомощь сослуживцу, но за нами никто не подъехал, нас просто забыли. После этого ничего не оставалось, как сдаться».

Єдине, що зрозумів зі свого воєнного досвіду, що тут «…люди живут своей жизнью и не хотят нашего освобождения».

Окупант ділиться з матір’ю прозрінням: «Них*я мы не освободители. Мы вторглись на чужую землю, и когда почувствовали свободу, …некоторые индивидумы, вообще дома сжигали, оставляя жителей без крова… я сам себе не могу объяснить, что я тут забыл. Погнался за большими бабками, как придурок».

Та як би там не було, але цим «героям» хоча б вистачило глузду здатися в полон. Принаймні, таким чином зберегли собі життя.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися