Її червоний манікюр було видно з небес: встановили особу загиблої жінки з Бучі з шокуючої світлини
Україна

Її червоний манікюр було видно з небес: встановили особу загиблої жінки з Бучі з шокуючої світлини

5 квітня 2022, 14:46
0
-1
Сподобалось?
-1

На шокуючій світлині з Бучі, яка облетіла весь світ, впізнали жінку Ірину.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку пише користувачка Анастасія Субачева.

"Я одразу відчувала, що це фото боляче відгукнулося мені і не могла зрозуміти чому. 

Жінка на цьому фото, яке облетіло Україну, світ, кожну соц.мережу - це моя клієнтка Ірина... яка ходила до мене на уроки макіяжу для себе. Останній урок був 23-го лютого...

23.02 на прощання вона обіймала мене і просила берегти здоров’я, казала, яка я чудова людина. Вона була знахаркою, вона відчула мене та мої болі. Як боляче, що я не відчула її біль...

Вона стрибала від радості, бо перший раз за життя у неї з'явилась її власна косметика, яку ми їй купили. Щоразу на роботі вона сиділа і відрацьовувала наші уроки так старанно, як ніхто! А приходячи знову на урок, розказувала, як її макіяжі оцінили нові прихильники і як прекрасно вона себе почуває зараз! 

Вона збиралася на концерт Полякової, завела інстаграм і викладала туди всі свої фантастичні події і радості. 

Вона тримала мене за руку і казала: «Доню, я на старості років нарешті зрозуміла найголовніше - треба любити себе і жити для себе! І нарешті я буду жити, як я хочу! Тож і ти живи зараз, як хочеться душі, не для чоловіка, а для себе!»Я навік запам’ятаю її слова та поради, навік запам’ятаю, що треба цінувати життя і радіти кожній миті - бо життя одне. Вона у моїй душі назавжди...", - написала жінка.

Ось що розповів очевидець Максим Кривцов про Ірину:

"..до поста наближалась жінка на велосипеді. На ній була коротка, синя роба "Епіцентр" Їхала швидко. Не спинилась. Вона перетнула перехрестя двох вулиць. Пустих і тихих, як на святвечір. Її розстріляли з кпвт. Випустили чергу. Велосипед та жінка зникли у куряві диму та пилюки. Тоді я поспішно написав допис. В запитах були декілька повідомлень від двох дівчат. Вони - її доньки. Її тіло пролежало близько місяця на пустій вулиці. Її нігті, нафарбовані червоним лаком, було видно з небес…"


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися