Епіфаній відслужив панахиду за закатованими в Бучі
Україна

Епіфаній відслужив панахиду за закатованими в Бучі

6 квітня 2022, 19:16
0
0
Сподобалось?
0

Митрополит Православної церкви України Епіфаній приїхав до Бучі та відслужив панахиду за закатованими українцями.

Про це Епіфаній повідомляє у Фейсбуку.

Митрополит наголосив, що він вражений звірствами російських військових. Він додав, що Бог покарає катів, які вбивали невинних людей.

"Осатанілі кати влаштували пекло на нашій землі. Рашисти наш мальовничий і донедавна затишний край перетворили на справжню випалену пустелю, де духовно мертві нелюди мордують мирних українців, незважаючи на те, діти це, вагітні жінки чи старші люди... Господи, Ти все бачиш – як праведний суддя зверши свій суд над немилосердними вбивцями, над беззаконними!" - наголосив Епіфаній.

Голова ПЦУ каже, що він відправив панахиду біля місцевого храму святого апостола Андрія Першозваного, де окупанти розстрілювали та ховали українців.

"Катам, які вбивали наших співгромадян знову нагадаю: за відібране життя, за пролиту кров, страждання і сльози кожен з них особисто дасть відповідь перед Богом і отримає обіцяне Господом покарання у геєні вогненній. А раніше за це – кожен, кого знайде людське правосуддя, отримає покарання і за законами цивілізованого світу", - наголосив митрополит Епіфаній.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися