У Луцьку на толоку вийшли більше тисячі людей
Україна

У Луцьку на толоку вийшли більше тисячі людей

15 квітня 2022, 20:40
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку на толоку вийшли більше тисячі людей. В обласному центрі прибрали 24 ділянки, ще п'ять – у громадах. Загалом зібрали 25 вантажівок сміття. 

Про це Суспільному розповіла начальниця відділу екології Луцької міської ради Оксана Лисак.

До лучан, які вийшли на толоку, також долучилися переселенці, які нині живуть у Луцьку. Прибирали парки, сквери та прибережні території.

До прибирання в вперше долучилася лучанка Олена Гетманчук. Вона фехтувальниця, має інвалідність. Жінка каже: зібрала непотребу три мішки.

"Люди не вміють за собою прибирати! Це найганебніше, бо було багато різного сміття: дитячі іграшки, капці, засоби гігієни, так, що можна було принести додому й викинути у смітник. Але настрій позитивний", – розповіла лучанка.

На одній з ділянок біля річки Сапалаївка прибирали спортсмени та колектив центру "Спорт для всіх". Керівниця центру Наталія Назарук розповідає, що виходить на толоку сьомий рік поспіль.

"Дуже гарна сьогодні погода й ми мріємо, що зробили сьогодні Луцьк чистим на своєму цивільному фронті, а наші військові очистять Україну від москальської погані", – каже Наталія Назарук.

Прийшла на луцьку толоку жителька міста Ізюм на Харківщині Вікторія Старченко. жінка розповіла: на Волинь приїхала разом з трьома дітьми. Вдома працювала кухарем, тут влаштувалася прибиральницею в супермаркеті.

Як розповіла начальниця відділу екології міста Оксана Лисак, до міської толоки планували залучили півтисячі людей. Кількість охочих вразила екологів.

Окрім міської толоки, лучани самотужки наводять лад біля своїх будинків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися