У Бучі окупанти застрелили Навального
Україна

У Бучі окупанти застрелили Навального

17 квітня 2022, 16:46
0
0
Сподобалось?
0

Російські військові, перебуваючи в Бучі під Києвом, застрелили місцевого жителя Іллю Навального, однофамільця російського опозиціонера Олексія Навального. 

Як повідомляє видання Bild, Іллі Навальному було 60 років. Його 64-річна сусідка Марія розповіла журналістам видання, що чоловіка розстріляли росіяни. 

Марія добре знала Іллю, бачила його в день смерті, 12 березня.

 "Ми увійшли в наш будинок і зустріли Іллю, який спускався по сходах. Я йому кажу: не виходь, там стріляють. Але він все хотів ненадовго вийти, щоб викурити сигарету. Потім я чула постріли знову і знову", - розповіла жінка.

Коли через годину Марія вийшла з підвалу, вона побачила Іллю лежачим на підлозі. Окупанти вистрілили йому в голову. Його паспорт лежав поруч з ним.

Місцеві жителі вважають, що Іллю Навального могли вбити через його прізвище.

Видання зазначає, що неясно, чи був Ілля Навальний родичем ворога Володимира Путіна – Олексія Навального, якого російська влада посадила у в'язницю. 

Убитий чоловік на ім'я Ілля Навальний родом із Залісся - українського села під Чорнобилем, звідки родом і батько Олексія Навального.

Батько російського опозиціонера Анатолій Навальний народився в 1947 році в Заліссі Київської області, там же він закінчив школу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися