Окупанти готують обстріли храмів у Великодню ніч: названі області
Україна

Окупанти готують обстріли храмів у Великодню ніч: названі області

18 квітня 2022, 15:36
0
-2
Сподобалось?
-2

Міністерство оборони РФ оголосило про те, що у Великодню ніч, з 23 на 24 квітня, на території низки українських областей буде здійснено обстріл православних храмів. При цьому відомство держави-агресора стверджує, що такі "провокації" готує "київський режим за підтримки Заходу".

Про це повідомляє російське агентство "РІА Новини".

Міноборони Росії повідомило про підготовку "жахливих провокацій з численними жертвами" у Харківській, Запорізькій, Сумській, Миколаївській та Одеській областях.

"З цією метою серед націоналістичних батальйонів сформовано понад 70 мобільних груп на автомобілях, оснащених мінометами (так звані "блукаючі міномети"), із завданням обстріляти православні храми та церкви у Великодню ніч (з 23 на 24 квітня) і потім звинуватити російських військових", — цитує агентство заяву відомства.

Крім цього, російська влада звинуватила керівництво України в тому, що вона має намір "залучити велику кількість західних репортерів", щоб зняти і "негайно розкрутити фейки".

"Міноборони завчасно попереджає країни "цивілізованого Заходу" на чолі зі США про те, що РФ має оперативну доказову базу про чергові жахливі злочини київського режиму, які готуються", — додали в Міноборони.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися