Кабаєва виходить заміж за Путіна?
Україна

Кабаєва виходить заміж за Путіна?

24 квітня 2022, 15:47
0
0
Сподобалось?
0

Президент держави-терориста Володимир Путін ретельно приховує своє особисте життя. Його ексдружина на публіці вона майже не з'являлася. Інформації про неї немає.

Проте під час їхнього шлюбу у Путіна були коханки і не одна. Серед них гімнастка Аліна Кабаєва, яка, за даними ЗМІ, народила йому дітей, а під час війни в Україні ховалася за кордоном.

Днями Кабаєва з'явилася в ефірі пропагандистської програми "Время". Дівчина постала перед публікою в рожевій сукні з георгіївською стрічкою, а позаду неї був символ війни в Україні "Z", - пише УНІАН.

Але користувачі мережі звернули увагу на інше. На безіменному пальці правої руки у Кабаєвої виблискувала обручка. Також вона доповнила образ сережками з перлами. Втім, ні сама Кабаєва, ні Путін ніяк не коментують особисте життя. 

Варто відзначити і те, що користувачі мережі помітили у ймовірному весіллі Путіна і Кабаєвої хороший знак для України. Вони згадали історію Єви Браун і Гітлера. У 1945 році "фюрер" освідчився своїй коханій. Одружилися вони в бункері, а наступного дня після весілля їх тіла знайшли мертвими.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися