Дикун з дикої росії зґвалтував у Бучі двомісячне дитя
Україна

Дикун з дикої росії зґвалтував у Бучі двомісячне дитя

2 травня 2022, 11:06
0
0
Сподобалось?
0

А звихнутий путін хоче зґвалтувати всю Україну. Дзуськи!

Скільки років нам розповідали про звірства німецьких фашистів у минулу світову війну. Та вони меркнуть порівняно з дикими вчинками нечистої сили з росії, що звалилася на наші голови 24 лютого. Справді кров холоне у жилах, коли дізнаєшся, як дикий кацапський бугай Бичков ґвалтував двомісячне дитя.

Навіть ординці такого не чинили

Уже минуло кілька тижнів від першого повідомлення про цей жахливий факт. Увесь світ про нього дізнався. Та шок не минає. Це не вкладається у голові. Мабуть, не тільки у мене… Ну як, як можна таке уявити, збагнути. Це ж не підвладно здоровому глузду.

І хіба лишень цей дикий випадок? А те, що на очах у матері якісь кацапські звірюки ґвалтували трирічну, пʼятирічну і сімнадцятирічну доньок. Перші дві померли, найстарша зосталася жити. Але як після таких жахливих мук було вижити?

Можна ще згадувати, перераховувати факти про зґвалтованих, замордованих, вбитих жінок, яких знайшли наші військові після звільнення Київщини. Дикунам було мало насилля над жінками, вони вчиняли наругу й над хлопчиками, чоловіками. Привʼязали маму до стільчика і змусили дивитися, як гвалтують її 11-річного сина. Відомий факт зґвалтування охоронця дитячого санаторію у Бучі. Він не витримав мук – помер.

За переказами, багато лиха Київській Русі тисячоліття тому завдала монголо-татарська орда. Але їхні знущання над нашими предками меркнуть порівняно з тим, що наробили на нашій землі прокляті москалі. Вони ж у всі часи набивалися нам у брати. Причому старші. Та це брати самого сатани!

Навряд чи знайдеться сьогодні українець, котрий би погодився на таку спорідненість. І не лише тому, що кацапи страшної біди накоїли на Чернігівщині, Київщині, Сумщині, Харківщині. Подивіться, як вони методично по-варварськи нищать Маріуполь! Російськомовний! Невже сподіваються там вбити останнього бандерівця чи нацика?

Увесь люд на землі обурюється звірствам кацапських дикунів. А тріснутий лукашенко, щоб смачніше лизнути дупу путіна, ляпнув, що у Бучі спецслужби Великобританії організували постановку звірств рашистів. Можна дивуватися безглуздості звинувачень запроданця. Я ж більше здивований мовчазністю білорусів, котрі наче води у рот набрали. Виходить, підтакують своєму диктатору, котрий допомагає кацапському «бункерному» фюреру атакувати Україну.

Ґвалтівник БИЧКОВ

путін – ґвалтівник

Знаєте, останнім часом мене просто розсмішило повідомлення про те, що росія надіслала ноту протесту Америці та іншим країнам Європи, бо вони забагато і не таку зброю дають Україні, яку б москалі хотіли. Бачте, не запитали у них, які гармати й автомати постачати нам можна, а які ні. Наглоття! А ви поцікавилися, скотиняки, у Штатів, можна на Україну нападати чи ні?

Це ж треба бути такими ідіотами. А сам путін уже зовсім здурів. То ж треба до такого додуматися – займатися денацифікацією у чужій країні. З розумно скорченою мордякою цілком серйозно розказувати своїм російським ослам і всьому світові, що треба хохлів поставити на місце. І попер їх вчити. А хто ти такий, яке маєш право когось ставити на коліна?

Хворий або звихнутий? Нічим не ліпший за того бузувіра, котрий зґвалтував двомісячне дитя. Просто путін надумав зґвалтувати всю сорокамільйонну країну, усіх нас, українців. Швидше сам здохне, ніж цього добʼється. Можна обурюватися, матюкатися, проклинати, але головне – треба боротися, битися на смерть, щоб вижити, зостатися вільними.

Дуже символічно, що частину, у якій служать дикуни-ґвалтівники, мародери, котрі крадуть жіночі труси і собачі будки, диктатор відзначив: присвоїв звання гвардійської. Достойні ґвалтівники-падлюки достойного шефа-ґвалтівника. 

Яке їхало, таке й здибало.

Богдан УБИЙПУТІН


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися