У хатньої робітниці Медведчука вилучили понад пів мільйона доларів
Україна

У хатньої робітниці Медведчука вилучили понад пів мільйона доларів

28 квітня 2022, 19:02
0
0
Сподобалось?
0

У хатньої робітниці підозрюваного в держзраді та сприянні діяльності терористичної організації нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука провели санкціоновані судом обшуки. Під час них правоохоронці вилучили 467 тис. дол. та 87 тис. євро.

Про це повідомила генпрокурорка Ірина Венедіктова.

Обшук відбувся в ході розслідування кримінального провадження щодо фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України.

"Жила-була звичайна жінка і працювала вона хатньою робітницею. Глобально – нічого особливого. В ході розслідування кримінального провадження за ч. 4 ст. 110-2 КК України (…) у хатньої робітниці провели санкціонований судом обшук та вилучили 467 тисяч доларів США та 87 тисяч євро", – йдеться у повідомленні.

"І знову-таки, ви скажете, що рано бити у дзвони – а раптом спадщина, хтось позичив, накопичила, продала щось, це ж життя. Так, вона така: корислива, везуча, продумана, сучасна хатня робітниця Медведчука", – додала Венедіктова.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися