Українців застерігають не йти на кладовища у Провідну неділю
Україна

Українців застерігають не йти на кладовища у Провідну неділю

29 квітня 2022, 16:49
0
0
Сподобалось?
0

Залежно від регіону, поминальні дні в Україні цього року припадають на 1-3 травня. Після Великодня українці завжди поспішають до місць поховання померлих родичів та близьких, щоб вшанувати пам’ять про них. Однак цьогоріч рятувальники закликали українців утриматися від походу на кладовища.

Про це повідомляє ДСНС.

«У цьому році ми закликаємо українців утриматися від походів на кладовища. Адже ворог продовжує нещадно обстрілювати нашу територію, у багатьох місцях вже зробивши її надто небезпечною. Сьогодні навіть деокуповані території всіяні десятками тисяч вибухонебезпечних предметів, які потребують знищення. Зафіксовано також чимало фактів потрапляння боєприпасів на кладовища. Тож зараз ціна висадки квітів на могилу або новий парканчик може стати зависокою. 

Найкраще, що ми зараз можемо зробити в пам’ять про тих, хто пішов з життя – самим лишитися живими. Щоб мати можливість допомагати нашим воїнам та міцно тримати тил, боротися до самої Перемоги. Не ігноруйте наші застереження, не дайте ворогові шансу забрати ще більше життів, ніж вони вже забрали.», – йдеться у повідомленні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися