У будинки мешканців Маріуполя та передмість окупанти заселяють своїх
Україна

У будинки мешканців Маріуполя та передмість окупанти заселяють своїх

30 квітня 2022, 14:56
0
0
Сподобалось?
0

У Маріуполі та передмісті в будинки городян, які через бойові дії виїхали з окупованої території, вже заселяють невідомих людей. "Дозвіл" видає так звана селищна рада.

Про це розповідає мешканка маріупольського селища Старий Крим.

"Про те, що в мене живуть люди, я дізналася раніше, але через те, що зв'язку з родичами немає, сподівалася, що це сестра з 23-го мікрорайону. Але сьогодні мені повідомили, що "селищна рада" дала "дозвіл" певним людям", – каже жінка.

У Маріупольській міській раді зауважують, що цей випадок не рідкісний. На додаток, поселяти у відібраному будинку окупанти можуть тих, кого ще вчора позбавили власного даху над головою. Причому, коли приїжджають власники за своїми речами, нові жителі можуть їх не віддати. 

Російські загарбники вже почали поширювати серед городян листівки про "правила" життя при "русском мире". Там зазначено, що на території міста діють ті ж правила, що і в так званій "Донецькій Народній Республіці". 

Окрему увагу в листівці приділено правилам так званої "верифікації" – фільтрації місцевих жителів з метою виявлення "українських бойовиків". Без проходження цієї "процедури" маріупольці не можуть виїхати навіть в окупований Донецьк. Пересування в межах області також обмежують.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися