«Неприємну і болючу річ скажу», -  захисник про ситуацію на передовій
Україна

«Неприємну і болючу річ скажу», - захисник про ситуацію на передовій

2 травня 2022, 09:29
0
1
Сподобалось?
1

Виглядає на те, що війська РФ й дійсно видохлися. Розвідки Британії та США прогнозують скорий контрнаступ ЗСУ, однак все це дається кров’ю та жертвами наших бійців.

Про це нині воїн, а раніше репортер ТРК «Україна» Євген Назаренко пише на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Таку неприємну і болючу річ зараз скажу. Мені багато пишуть родичі та друзі наших бійців. Багато де новини невтішні. Багато де - жахливі. «З роти лягли майже всі», «не вистачає снарядів», «нема тєпліків», «нас вбивают». І це щодня. На противагу пишуть: а поки наша влада каже, що ми перемагаємо! 

І от в чому неприємна та жахлива правда. Ми справді перемагаємо. Якщо відкинути емоції - рускіє не можуть досягти успіху майже ніде. Вони отримують добряче. І вже ні про які плани захоплення України мова не йде. Вони програють. І стратегічно, без емоцій, - у нас все добре. 

А правда в тому, що це «добре» складається з крові наших солдатів. З щоденних загиблих, поранених та полонених. 

Статистично втрат у нас не так багато. Жоден наш підрозділ не розбитий. Але навряд слово «статистично» заспокоїть матір, батька, дружину, чоловіка загиблих героїв. 

Перемога дається дуже важко. Вона червоного кольору. Тому коли слухаєте умовного Арестовича, то пам‘ятайте - за нашими успіхами тисячі загиблих воїнів. 

Але також, і це знову неприємно, не зводьте у абсолют історії окремих бійців, які розкажуть, що нам кінець. Війна багатогранна, складна та жахлива річ", - йдеться у дописі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися