Німці розкопують могили
Україна

Зазомбований путінський народ треба лікувати: досвід постгілтерівської Німеччини

8 травня 2022, 17:30
0
1
Сподобалось?
1

Послухавши перехоплені нашими спецслужбами розмови російських окупантів зі своїми родичами, у нормальної людини волосся дибки стає. Російські баби радять своїм чоловікам ґвалтувати українських жінок. Батьки синам – «мочіть хохлов», сміхом підтримують, коли чують, що синок розстріляв машину з «бандерівськими» дітьми. Молодші сестри окупантів просять вбити побільше українців і повертатися додому героєм. Що не так з росією?!

Рашисти, як і фашисти, не вірять жахливим фото

Росіяни, наче зомбовані, на камеру прославляють свого фюрера путіна і підтримують його у кривавій війні, закликаючи безжально вбивати нацистів в Україні. Врешті у світовій історії таке уже було. Гітлер, який вирішив загарбати увесь світ, теж користувався фанатичною любов’ю мільйонів німців. Ще у 1942 році цивілізовані країни задумалися, що робити з німцями після війни? І саме тоді вирішили їх денацифікувати. Тепер теж постало таке питання: а що ми робитимемо із зомбованими росіянами після війни? Бо немає жодних сумнівів, що у кривавому вбивстві українців винна вся російська нація.

Денацифікація фашистської Німеччини була велетенським проєктом країн-переможців. Адже навіть у 1945 році після появи інформації про концтабори та холокост 20% німців залишалися переконаними нацистами. Американські війська вирішили показати жахи концтаборів дружинам нацистської верхівки та затятим фанатикам фюрера. Німецькі фрау в Освенцимі з цікавістю розглядали бараки, тицяли паличками в обгорілі рештки тіл, принюхувалися до запахів людського м’яса, зазирали у газові печі з мертвими євреями та дивилися на гори дитячих черевичків з одягом перед входом у зону «Z» – саме там страчували людей. І врешті захоплено вигукнули: «От американці навчилися кіно знімати! Навіть запах паленого м’яса напшикали!» Нічого, до речі, не нагадує? Після оприлюднення звірств у Бучі та Гостомелі, які залишили по собі рашистські садисти, мільйони росіян теж верещали: «Це постановка!»

Голими руками німці виймали з могил мертвих євреїв

Як лікували німецький народ? Крім Нюрнберзьких процесів над головними злочинцями рейху, у кожному місті був створений трибунал з денацифікації. Усіх дорослих німців змусили відповідати на 131 запитання спеціальної анкети – таким чином виявляли нацистів. Навіть тих німців, яких визнали невинними, заставляли розкопувати голими руками братські могили вбитих євреїв. Також багатьох примусово возили у концтабори, де колишні фанатики Гітлера масово непритомніли від страшної правди. А ще змушували їх ходити в кіно, де показували документальні відео знущань над маленькими дітьми і досліди над ними у концтаборах. Є навіть промовисте фото: шоковані німці закривали очі руками від жахливих кадрів. І ніхто не міг цього уникнути. Адже в країні ввели продуктові картки, які не видавали тому, хто не пройшов такого «лікування».

Лише через 25 років такої денацифікації підтримка Гітлера у Німеччині впала до 2%, а канцлер зміг приїхати до Польщі, щоб на колінах попросити пробачення. Аби ж провести «дерашизацію» росії, на думку більшості істориків, знадобиться, як мінімум, два покоління. Тобто 40 років мільйони колишніх путіністів будуть заново вчитися бачити світ – без власної величі і права на знищення сусідніх народів.

Мирослава КОСЬМІНА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися