Внаслідок авіаудару по школі на Луганщині загинули щонайменше 60 людей
Україна

Внаслідок авіаудару по школі на Луганщині загинули щонайменше 60 людей

8 травня 2022, 08:56
0
-1
Сподобалось?
-1

Вчора у Білогорівці на Луганщині внаслідок російського авіаудару виникли пожежі в місцевої будівлі школи на площі близько 300 метрів квадратних та у будинку культури. У навчальному закладі у сховищі перебували люди. Більша частина із них загинула. Про це розповів голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Пожежу ліквідовували майже чотири години, потім проведено розбирання завалів та, на жаль, знайдені тіла двох загиблих. Евакуйовані з-під завалів 30 осіб, семеро з яких поранені. Скоріш за все, усі 60 осіб, що залишалися під уламками будівель, загинули. Це справжні звірства «руського миру»: цинічний обстріл школи із бомбосховищем, вбивство дітей в Привіллі. Росіянам неважливо, кого вбивати. Не може військового – вб’є беззахисну дитину», – зазначив голова Луганської ОВА.

Нагадаємо, що вчора вдень окупаційні війська РФ з «Градів» та «Ураганів» обстріляли Привілля на Луганщині. Загинули 11-ти та 14-річний хлопці, їх 69-річна бабуся, 12-ти й 8-річна сестри загиблих отримали тяжкі поранення. Як з’ясувалось, бабуся з онуками вийшли зі сховища на декілька хвилин і саме в цей час ворог вдарив по місту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися