«Азов» показав важкі кадри з госпіталю «Азовсталі» (фото 16+)
Україна

«Азов» показав важкі кадри з госпіталю «Азовсталі» (фото 16+)

10 травня 2022, 18:19
0
0
Сподобалось?
0

Бійці полку «Азов», які, разом з побратимами з морської піхоти, Дердприкордонслужби та поліції, продовжують утримувати останню цитадель Маріуполя оприлюднили фото з пораненими з підземель заводу «Азовсталь».

Поранені, скалічені захисники Маріуполя перебувають у повній антисанітарії, з відкритими ранами, перев’язаними не стерильними залишками бинтів, без необхідних медикаментів і навіть харчування.

Азовці закликають ООН та Червоний Хрест показати свою гуманність та підтвердити основні засади, на яких створено ці організації, врятувавши поранених людей, адже за нормами міжнародного права вони вже не є комбатантами.

«Військовослужбовці, яких ви бачите на фото і ще сотні на заводі «Азовсталь» – з тяжкими пораненнями ціною власного здоров’я захищали Україну та увесь цивілізований світ. Невже тепер Україна і світова спільнота не здатні захистити та подбати про них? Ми вимагаємо негайної евакуації поранених військовослужбовців до контрольованих Україною територій, де їм нададуть допомогу та забезпечать належний догляд», – йдеться у повідомленні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися